Řecké zelené olivy s peckou v přírodní variantě. Jsou vakuově balené s peckou, proto nedochází k oxidaci a olivy si zachovávají stále svoji plnou chuť a nedochází ke snížení obsahu polyfenolů a vitamínů.
Země původu: Řecko
Kromě zelených oliv, které se sklízejí na podzim, existují i tmavé olivy sklízené začátkem prosince. Nejde o odlišnou odrůdu.
Zelené olivy jsou jen nezralou formou oliv tmavých. Vyrábí se z nich velmi kvalitní olivový olej a používají se také v různých jídlech.
Kvality oliv a olivového oleje využívali již staří Řekové. Olivy mají podle vědců velmi kladný vliv na lidský organismus.
Země původu
Řecko
Kategorie
Řecké olivy,
Všechny produkty
Zelené olivy, voda, sůl, regulátor kyselosti, kyselina mléčná, antioxidant, kyselina citronová, kyselina askorbová
ALERGENY
Nejsou obsaženy
Energetická hodnota | 788 kj/118 kcal |
Tuky | 18,4 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 3,9 g |
Sacharidy | 4,2 g |
Z toho cukry | 0,1 g |
Bílkoviny | 1,5 g |
Sůl | 5,7 g |
HMOTNOST/OBJEM250 g PODMÍNKY UCHOVÁNÍUchovávejte v chladnu a suchu. ZEMĚ PŮVODUŘecko DISTRIBUTORMilk World s. r. o., Thunovská 179/12, 118 00 Praha 1 - Malá Strana |