Ostré řecké olivy s peckou jsou vakuově balené, proto nedochází k oxidaci a olivy si stále zachovávají svojí plnou chuť a nedochází e snížení obsahu polyfenolů a vitamínů.
Země původu: Řecko
Kromě zelených oliv, které se sklízejí na podzim, existují i tmavé olivy sklízené začátkem prosince. Nejde o odlišnou odrůdu.
Zelené olivy jsou jen nezralou formou oliv tmavých. Vyrábí se z nich velmi kvalitní olivový olej a používají se také v různých jídlech.
Kvality oliv a olivového oleje využívali již staří Řekové. Olivy mají podle vědců velmi kladný vliv na lidský organismus.
Země původu
Řecko
Kategorie
Řecké olivy,
Všechny produkty
Zelené olivy, voda, sůl, oregano, paprika, chilli, regulátor kyselosti, kyselina mléčná, antioxidant, kyselina citronová, kyselina askorbová
ALERGENY
Nejsou obsaženy
Energetická hodnota | 763 kj/185 kcal |
Tuky | 18,4 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 3,9 g |
Sacharidy | 7 g |
Z toho cukry | 0,1 g |
Bílkoviny | 1,4 g |
Sůl | 5,7 g |
Vláknina | 4,6 g |
250 g
Uchovávejte v chladnu a suchu.
Řecko
Milk World s. r. o., Thunovská 179/12, 118 00 Praha 1 - Malá Strana