Balzamikový ocet je speciální kategorie octa. Podle řeckého práva se vyrábí buď z vína , které se změnilo na ocet a do kterého byl přidán koncentrovaný hroznový mošt, nebo z extrakce sušených rozinek. V Zareiropoulos Vineyard zvolili druhou metodu, protože nabízí přirozenou sladkost a stabilnější barvu.
Touto kulinářskou kořenící přísadou pozvednete chuť nejednoho salátu, grilované zeleniny. Skvěle se snoubí s masem, rybami a sýry.
Země původu: Řecko
Složení: Bílý balzamikový ocet ( obsahuje siřičitany) , koncentrovaný hroznový mošt, koncentrované mangové pyré 16%, stabilizátor: xanthanová guma, konzervant: sorban draselný
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 802 kj /189 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 47,2 g |
z toho cukry | 27 |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,02 g |
HMOTNOST A OBJEM 250 ml
Podmínky uchovávání:
Skladujte na chladném a tmavém místě
Země původu: Řecko
Distributor: Milk World s.r.o., Thunovská 179/12, 118 00 Praha 1 - Malá Strana, Česká republika
Země původu
Řecko
Kategorie
Ostatní řecké produkty,
Všechny produkty,
Řecké delikatesy