Balzamikový ocet je speciální kategorie octa. Podle řeckého práva se vyrábí buď z vína, které se změnilo na ocet a do kterého byl přidán koncentrovaný hroznový mošt, nebo z extrakce sušených rozinek. V Zafeiropoulos Vineyard zvolili druhou metodu, protože nabízí přirozenou sladkost a stabilnější barvu.
Touto kulinářskou kořenící přísadou pozvednete chuť nejednoho salátu, grilované zeleniny. Skvěle se snoubí s masem, rybami a sýry.
Země původu: Řecko
Složení: bílý balzamikový ocet(hroznový ocet) koncentrovaný hroznový mošt, koncentrovaná šťáva z jahod 13%, konzervační látka: sorban draselný
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 902 kj / 212 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 53,1 g |
z toho cukry | 38 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,03 g |
HMOTNOST / OBJEM 250ml
Podmínky uchovávání:
Skladujte na chladném a tmavém místě
Země původu: Řecko
Distributor: Milk World s.r.o., Thunovská 179/12, 118 00 Praha 1 - Malá Strana, Česká republika
Země původu
Řecko
Kategorie